Skuggornas bok

 
 
 
 
 
Min absoluta favorit bland tv-serier någonsin är Förhäxad. Eller Charmed som den heter på orginalspråk. Den handlar om tre systrar som upptäcker att de är häxor. Systrarna Halliwell. I serien har de en stor och tjock bok full med besvärjelser som kallas för Skuggornas bok. Book of Shadows. Book of Shadows kallas boken med religösa texter och besvärjelser inom religionen wicca, något som tv-serien bygger mycket på.
 
 
 
Jag har sen jag var barn varit intresserad av och dragits till det övernaturliga. Samtidigt har jag varit väldigt rädd och känt att det varit något jag inte ska leka med. Har mest haft besök av energier som jag tyckt vill mig väl, men även känt energier jag inte alls känt mig bekväm med. Köpte också tarotkort för några år sedan och hade en ganska otäck upplevelse med dem. Känner att det är alldeles för starka krafter och att jag inte kan hantera dem på ett bra sätt, så jag tenderar att hålla mig undan. Så gott jag kan. Dras fortfarande till det som är övernaturligt. Eller om det dras till mig. Jag vet inte.
 
 
 
Men jag tror att det inte är ett dugg farligt om en lär sig hantera alla energier som finns i universum. Något jag borde jobba på, eftersom jag är så känslig för dem.
 
 
 
När jag var tolv, tretton ungefär började jag på min egen Book of Shadows. Fast jag skrev upp de besvärjelser som finns i Charmed. Inga egna. Men det kommer kanske om jag väljer att utforska den sidan av mig mer. Men just den här boken som ni ser på bilderna har jag bestämt bara ska innehålla systrarna Halliwells besvärjelser.
 
 
 
Kom inte så långt på boken, men en dag ska jag göra klart den.
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0