Herrgård och läshörna

 
 
 
 
 
Jag och Mats hälsade på mina föräldrar under helgen. Det var jättetrevligt! På lördagen gick jag och Mats en kort promenad i området. Vädret var kallt och grått, det kom faktiskt ner snöblandat regn när vi var ute, men naturen var lika vacker för det. Det märks så väl att Filipstad och Karlstad är två olika växtzoner på hösten och våren. Hösten har kommit längre hos mamma och pappa än hemma hos oss och på våren är det tvärtom. Då ligger Karlstad före Filipstad.
 
 
Resten av lördagen satt jag och läste. Jag kikade också lite i ett skåp på mitt gamla rum och hittade mitt muminhus som jag lekte mycket med när jag var liten. Ååh vad det är mysigt! Ganska så helt och komplett också för att ha minst tjugo år på nacken. På eftermiddagen/kvällen kom farmor och pappa bjöd på en smarrig vegansk gryta.
 
 
 
 
 
  
Mamma och pappa håller på att renovera tv-rummet på nedervåningen. Väggar och golv är klara men de väntar fortfarande på möbler. En underbar läshörna har de dock redan fixat till! Hur mysigt ser det inte ut?
 
 
I dag var vi på brunch på Hennickehammars herrgård. Det var supergott! Jag och Mats fick en varsin vegansk tallrik och sen fick vi så klart ta vad vi ville från buffébordet. Kan verkligen rekommedera Hennickehammar för både mat och boende. Vackrare omgivning går inte att få. Ute som inne. Jag städade där när jag var runt tjugo och jag kan ärligt säga att det är det roligaste jobbet jag har haft. Sammanhållningen i personalen var underbar och det kändes att vi var ett team som hjälptes åt. Kanske är jag partisk, men det är så jag känner.
 
 
 
 
 
 
Har tyvärr inga bilder på herrgården eftersom jag inte tog med mig kameran på brunchen, men så här ser det ut längs vägen dit. Den ligger väldigt trolskt inne i skogen. Brukade cykla dit när jag städade där och snabbaste vägen från mamma och pappa är förbi sjön som jag och Mats tog en promenad vid i går. Underbar natur!
 
 
Det var helgen som gick för snabbt. Kändes som vi nyss kommit dit när vi helt plötsligt satt på bussen hem.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0